Monday, June 14, 2010

Hikayat Kushing

Ini adalah kushing kushing (hehe) peliharaan anak anak saudara aku. Kucing kucing ini adalah kucing parsi agaknya sebab dema pakai baju "kot" tebal, sesuai untuk cuaca sejuk. Yang pasti, dema ini memang kuat minum, maklumler baju kot tu tebal...heheh! Yang betina namanya Bingxi dan jantan, Bobo.


Bingxi


Bobo Sr.
Ini gambar dema waktu dema bersanding tahun lepas. Hantaranya idak ler mahe bebenor, hanya ikan goreng seketul, tapi mesti ler ikan yang dicuri. Baru baru ini dema riuh pada waktu malam, rupa rupanya dema tengah kawen..! Setelah sekian lama, ini lah hasilnya.......seperti gambo dibawah ini......
Bingxi telah melahirkan 2 ekor anak, malangnya seekor telah mati semasa diberanakan. Mengikut laporan, doktor bidan terjun yang menyambut anak anak kucing tersebut telah panik dan tidak tahu nak buat macamana untuk menyelamatkan anak kucing tersebut yang kepalanya diselaputi oleh selaput tembuninya, mungkin mati lemas dan doktor tersebut adalah anak saudara aku...! Hanya seekor yang selamat dan ini lah wajahnya setelah 3 purnama dan anak kucing tersebut telah dinamakan Bobo Jr.Ini wajah setelah 3 bulan. Cute eh?2 comments:

Fakeh said...

Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini.

Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal Golongan Si Kitul dan Raja Mandeliar yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

(a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
(b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
(c) Jom Kenali Dr Maza & Co
(d) Ahlul Bait Yang Dicerca
(e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
(f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
(g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

FAKEH KHALIFAH SAKA

inoymiquel said...

https://sites.google.com/site/intuisijasa/